تین کلاینت ها و زیروکلاینت ها از انواع مینی کامپیوترها محسوب می شوند. زیروکلاینت ها کارکردی کاملاً وابسته به سرور دارند درحالی که تین کلاینت ها می توانند دقیقا مانند یک سیستم مستقل از سرور و شبکه کار کنند.
تفاوت بین تین کلاینت و زیروکلاینت چیست
فهرست مطالب:
تعریف تین کلاینت و زیروکلاینت
تفاوت تین کلاینت و زیروکلاینت
تین کلاینت ها و زیروکلاینت ها از انواع مینی کامپیوترها محسوب می شوند. تین کلاینت ها و زیروکلاینت ها دارای کلیه ویژگی های یک مینی کامپیوتر هستند و قابلیت های فوق العاده ای دارند. به طور کلی زیروکلاینت ها و تین کلاینت ها جهت دسترسی به مزایای مجازی سازی در یک شبکه مورد استفاده قرار می گیرند. زیرو کلاینت ها کارکردی کاملاً وابسته به سرور دارند و می توانند در یک شبکه از منابع سرور استفاده نمایند. درحالی که تین کلاینت ها هم می توانند از منابع موجود در یک سرور استفاده کنند و هم می توانند دقیقاً مانند یک رایانه شخصی مستقل از سرور و شبکه کار کنند.
امروزه اکثریت مردم، صرف نظر از ابعاد کار و نوع صنعتشان، خواستار هماهنگی تکنولوژی با بیزینسها و شغلشان هستند. کارآفرینان در فضای رقابتی، یک محیط سازمان یافته دارند که این امکان را به آنها میدهد، بر روی شغل خود تمرکز کنند و نگرانی در رابطه با مسائل گوناگون نداشته باشند.
بیزینسهای شخصی، اطلاعات، دادهها و برنامههای خود را در یک سرور مرکزی ذخیره میکنند که دارای کلیه ویژگیهای یک رایانه شخصی و همچنین امنیت، اتصال قدرتمند، ارتقاء سخت افزاری و نرم افزاری و قابلیتهای فوق العاده است. در حال حاضر مینی پی سی ها (تین کلاینت ها و زیروکلاینت ها) امکان دستیابی به این قابلیت ها را برای کاربران فراهم کرده اند.
به طور کلی تین کلاینت ها و زیروکلاینت ها رایانههای سبکی هستند که جایگزین سیستمهای رومیزی میباشند که دسترسی به مزایای VDI و مجازی سازی را برای کاربران امکان پذیر میسازند که البته شباهت های زیادی با یکدیگر دارند.
قابلیت مجازی سازی به وسیله ی زیروکلاینت ها و تین کلاینت ها، روی سرور های شبکه مستقر و پیاده سازی می شود، بدین ترتیب کاربران یک تجربه استاندارد و فوق العاده را از مجازی سازی تجربه میکنند.
مصرف برق پایین و کاهش خطر آسیب پذیریهای امنیتی (مانند بدافزارها و حملات ویروسها) از دیگر مزایایی است که میتوان با استفاده از تین کلاینت ها و زیروکلاینت ها به دست آورد.
در ادامه، بررسی خواهیم کرد که تفاوت های واقعی بین تین کلاینت ها و زیروکلاینت ها چیست و کدام یک مناسب کاربری ماست.
با تفاوت بین تین کلاینت و زیروکلاینت بیشتر آشنا شوید
تین کلاینت (ThinClient) و زیروکلاینت (ZeroClient) امکان کار با انواع پروتکل های مجازی سازی را بنا بر نیاز کاربران فراهم می کنند که توسط یک پنل و مرکز مدیریتی اداره و کنترل میشوند.
یک زیروکلاینت به طور کامل تحت نظارت سرور مرکزی می باشد. این موضوع باعث میشود تین کلاینت ها انعطافپذیرتر شوند، در حالی که زیروکلاینت ها با یک پروتکل خاص عملکرد ویدیویی و گرافیکی پویاتر و بهتر را ارائه میدهند، راه اندازی راحتتری دارند و همچنین نصب و پشتیبانی نرم افزارها به دلیل مدیریت از سمت سرور مرکزی بسیار راحت تر است. یک زیروکلاینت امنیت بسیار بالاتری دارد چرا که مدیریت آی تی می تواند به راحتی از طریق سرورمرکزی کاربران را پشتیبانی کند.
زیروکلاینت ها نماینده امنترین دستگاههای مجازی سازی هستند. زیروکلاینت ها سیستم عامل ندارند که دچار آلودگی شوند و دادهها در سیستم قابل دسترس کاربران، ذخیره نمیشود. کاربران نمیتوانند نرم افزاری غیرمجاز یا مخرب را بدون داشتن دسترسی موردنظر، بر روی زیروکلاینت ها نصب یا اشتباهاً فایل های سیستم را حذف نمایند، و یا حتی اطلاعات را در فلش درایورهای قابل جابجایی، کپی کنند.
برآورده کردن نیازهای فردی کاربر با یک تین کلاینت شامل نصب و استفاده از برنامههای متناسب با کاربری او است. تین کلاینت یک تجربه عالی برای کاربران در استفاده از مرورگرها و ایمیل ها و همین طور اتصال به برنامههای داخل سرور را فراهم می کند. در مقابل، یک زیروکلاینت صرفاً میتواند به برنامه هایی که در دیتاسنتر سرور یافت میشوند، دسترسی پیدا کند.
زیروکلاینت قادر به مدیریت برنامههایی با گرافیک بالا و پشتیبانی از فناوری چندرسانهای است. شرکتها میتوانند به راحتی از یکی از این پایانه ها استفاده کنند تا از کیفیت تصویر اعمال شده بر روی دو یا چهار مانیتور بدون هیچ مشکلی بهره ببرند.
بروزرسانی و عملیات تعمیر و نگهداری در زیروکلاینت ها در حداقلی ترین زمان ممکن صورت می گیرد و تنظیمات آن سریع و ساده انجام میشود.
زیروکلاینت ها به عنوان یک پایانه برای کاربران نهایی، به کارمندان و کاربران توانایی کار از هر نقطهای را ارائه میدهد. این مینی پی سی ها ظرفیت و کارایی یکسانی را برای کاربران فراهم میکنند. ادارات و شرکت ها و سازمان های دولتی میتوانند با توجه به قابلیتهای مجازی سازی و VDI، مدیریت کار و اعضای تیم را در یک مجموعه متمرکز ادامه دهند. مدیریت مینی پی سی های متصل به یک سرور از راه دور انجام می شود و کار کردن برای کاربران را ایمن میکند.
با استفاده از تین کلاینت ها و زیروکلاینت ها، بروزرسانی و مدیریت برنامهها به جای عملیات فیزیکی به صورت نرم افزاری خیلی با سرعت و کارآمد، میتواند از طریق یک رابط واحد انجام شود. همچنین پیشرفت در زمینه مجازی سازی، گزینههای هوشمندانهتر و مقرون به صرفه تری را برای پیاده سازی این فناوری فراهم کرده است. یک نمونه از این نرمافزارهای رایانه شخصی مانند ClearCube Cloud Desktop OS است که بهترین عملکرد را در اختیار کاربران قرار میدهد.
امروزه کارایی سخت افزارهای موجود در IT با تبدیل رایانههای شخصی منسوخ شده به پایانه های تین کلاینت و زیروکلاینت افزایش یافته است و بدین ترتیب مجازی سازی مدیریت و کارکرد و عملکرد را برای واحدهای آی تی بسیار ساده تر کرده است.
منبع:
tinyurl
bit
cutt
قیمت تین کلاینت، تین سیس تکنولوژی، قیمت تین کلاینت، تین کلاینت چیست، مینی کیس گیمینگ، خرید مینی کیس، مینی کیس hp، خرید مانیتور استوک، کامپیوتر all in one دست دوم، همراه سیستم طلایه، مینی کیس گیمینگ، تین کلاینت چیست، کامپیوتر کوچک ایسوس، مینی کیس گیمینگ